PrintJet ADVANCED nyomtató

A teljeskörű jelöléstechnikai megoldás nálunk a Rotavill-ban elérhető!

Hatékonyan szeretné idejét beosztani, a jelölési munkát pedig nehézségek nélkül szeretné elvégezni? Akkor jelölési rendszerének maximális rugalmasságot kell biztosítania, és bárhol rendelkezésre kell állnia. Nagy számban kíván jelölőket nyomtatni még a csúcsidőszakban is, minőségi hiányosságok és lehetőleg emberi külön felügyelet nélkül? A PrintJet ADVANCED tökéletesen megfelel ezen elvárásoknak, sőt még többre is képes. Győződjön meg saját maga arról, hogy a nyomtató egyedülálló funkciói hogyan egyszerűsítik le a jelölési feladatait. A PrintJet ADVANCED optimalizálja a munkafolyamatokat.
Optimalizált működés
A 5.7″ átmérőjű True colour TFT érintőképernyő forgatható és dönthető, ami könnyű kezelhetőséget biztosít. A könnyen érthető kezelői felület rendkívül egyszerű, így a munka gondmentesen és hatékonyan elvégezhető. A 25 telepített nyelvnek köszönhetően – köztük a magyar is – a nyomtató bárhol megállja a helyét a világban.
Fém jelölők készítése alapkivitelben 
A PrintJet ADVANCED rendszerben MultiCard és MetalliCard kártyákat is nyomtathat. Ez szerteágazó felhasználási lehetőségeket, rugalmasságot és külső szolgáltatóktól való függetlenséget biztosít.
Garantált költségmegtakarítások
A konzisztens minőségű felületkezelést biztosító önszabályozó hő fixálás a feliratot ipari környezetekben is hihetetlenül ellenállóvá és rendkívül tartóssá teszi. Ezzel pénzt takaríthat meg, mivel a jelölőket nem kell rendszeresen pótolnia.
Magasabb feldolgozási teljesítmény
Akár 30 MultiCard-kártyát befogadó tárolókapacitásával a PrintJet ADVANCED egyetlen kattintásra akár 6000 jelölőt is képes feldolgozni – nincs szükség emberi beavatkozásra, és azonnal használatra kész. Az automatizálás egyaránt javítja a hatékonyságot és optimalizálja a folyamatokat.
Rugalmas
Az önálló működésnek köszönhetően a PrintJet ADVANCED perifériaként is használható, közvetlen szoftveres kapcsolat nélkül. A beépített ipari számítógép az előre konfigurált nyomtatási feladatokat közvetlenül az USB portról tudja feldolgozni.
Növeli a biztonságot
Színes azonosítással könnyebb a berendezések karbantartása és megjelölése. A figyelmeztetések és a biztonsági információk üzenete jobban célba ér a színes jelzéseknek köszönhetően. Egyes szabványok kifejezetten ajánlják a színes feliratozást.
Ajánlatot kérne? Vegye fel velünk a kapcsolatot itt!